13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tasuta veebileht muudab PDFid Wordi dokumentideks

Kas oled kunagi soovinud PDF-faili Wordis toimetada? PDF-failide tegemiseks on olemas palju erinevaid programme, kuid neid faile tagasi Wordi tuua on palju keerulisem. Nüüd on olemas tasuta veebirakendus, mis selle mure lahendab.

PDF-fail on tegelikult vaid piltide kogum, mis tähendab, et selle sisu algses formaadis muuta ei saa. PDF-faile on võimalik Wordi-sõbralikuks muuta mitmete tasuliste programmide abil, kuid lisaks on olemas ka veebirakendus PDF to Word, mis sama töö tasuta ära teeb, kirjutas PCWorld.

Vaja on vaid oma PDF-fail leheküljele üles laadida ning valida, kas tagasi soovitakse saada doc- või rtf-formaadis faili. Seejärel tuleb oodata, kuni programm oma töö teeb ning mõne minuti pärast jõuab ümbertöödeldud dokument kirjakasti. Programm teeb oma tööd korralikult ning fail näeb Wordis välja täpselt samasugune kui PDF-fail Adobe Acrobat Readeris.

PDF to Word on käepärane töövahend, mille hinnatasemega on võimatu konkureerida. Tuleb vaid loota, et lahke veebisait sinna sisestatud e-posti aadresse tulevikus kurjasti ära kasutama ei hakka.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755