2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Windows 7 tuleb 22. oktoobril

Microsofti operatsioonisüsteem Windows 7 tuleb müüki 22. oktoobril ehk enne jõulumüüki, mil nõudlus arvutite järele on kõige suurem, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Uus opertsioonisüsteem tuleb turule ennetähtaegselt, sest esialgsete plaanide kohaselt pidi see toimuma järgmise aasta alguses.

„Tagasiside uue tarkvara suhtes on positiivne,“ lausus maailma suurima tarkvarafirma üks asepresidentidest Bill Veghte.

Microsoft loodab, et Windows 7 toob kompenseerib viimastes kvartalites toimunud müügikasvu aeglustumise. Seda versiooni hakatakse kasutama odavamatel sülearvutitel, kus praegu kasutatakse vanemaid ja odavamaid operatsioonisüsteeme. Microsoft loodab, et sellest saab edukam toode, kui 2007. aastal turule tulnud Windows Vista.

Microsofti aktsia hind on täna kerkinud 0,24 protsenti 21,45 dollarini. Aasta algusest on aktsia kallinenud 10 protsenti ning aastaga odavnenud 21 protsenti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755