3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noored ettevõtjad: riik ei huvitu meist

Välisturule pürgiva edumeelse interneti ettevõtluskeskkonna loojate arvates puudub riigil tegelikult igasugune huvi noorte ettevõtjate toetamiseks ning seda tehakse vaid sõnades.

Portaali E-majandus.ee loojad Kaarel Holm ja Sander Kasak ütlesid hommikuprogrammis "Terevisioon", et valimisloosungites lubatakse ettevõtjaid igati toetada, aga tegelikkuses ei taha riik uutele projektidele õlga alla panna.

"See võib tunduda kurjalt, aga me oleme kulutanud neid uksi päris palju ja reaalselt puudub riigil igasugune huvi,. /.../ Nende seisukoht on: aga tehke, palun väga," ütles Holm.

Ta märkis, et abi saamise nimel on käidud läbi kõikvõimalikud ministeeriumid ja muud asutused, ent mingit kasu pole sellest olnud.

Noored ettevõtjad leiavad, et paljud turunduskanalid on end ammendanud ja aeg on muutusteks. Raske majanduslik olukord on ideaalne aeg leidmaks uusi võimalusi oma toodete ja teenuste realiseerimiseks Euroopa turgudel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755