11. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soodsamad IT- ja sidelahendused ettevõtlusinkubaatoris

Täna allkirjastatakse koostööleping SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid ja Elion Ettevõtted AS vahel, mis võimaldab alustavatel ettevõtetel soodsamalt IT- ja sideteenuseid tarbida.

„Meie eesmärgiks on tõsta alustavate ettevõtete konkurentsivõimet ja elavdada linna ettevõtlust koolitus- ja nõustamisteenuste ning kaasaegse infrastruktuuri pakkumise kaudu,“ ütles SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid juhatuse liige Anu Lõhmus pressiteates.

Koostöölepingu järgi on Tallinna Ettevõtlusinkubaatorites tegutsevatel alustavatel ettevõtjatel võimalik soodustingimustel ettevõtlustegevuseks vajalikke infotehnoloogiaalaseid tooteid soetada ning tellida Elioni poolt pakutavaid terviklahendusi.

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid all tegutsevad hetkel Tallinnas kaks inkubaatorit: eksperimentaal- ja väiketootmisele orienteerunud Kopli ettevõtlusinkubaator ja teenuste sektori arendamisele suunatud Ülemiste ettevõtlusinkubaator. Käesoleva aasta sügisel avab uksed ka kolmas - loomeinkubaator, kus hakkavad tegutsema loomemajanduse valdkonna ettevõtted.

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid on loodud Tallinna Linnavolikogu poolt 2006. aastal. Tänaseks on inkubaatori asukastaatus omistatud enam kui 40-le ettevõttele, kes on kokku loonud üle 150 töökoha. Tallinna Ettevõtlusinkubaatorite keskkonda kasutavad hetkel 30 noort ettevõtet.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755