17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericsson: Tallinna tehasega tahame kindlustada oma tarneid

Ericssoni Rootsis asuv tootmisjuht Jan Wassenius ütles Äripäevale, et nad ostsid Elcoteqi Tallinna tehase oma tarnete tagamiseks.

"Ericssoni jaoks oli peamine Elcoteqi tootmise ostu põhjus see, et tahame kindlustada oma telekommunikatsioonitarvikute tootmist ning tarneid meie klientidele," kommenteeris Wassenius.

"Me teame Elcoteqi väga hästi ning oleme nendega pikka aega koos töötanud. Teame, et Elcoteqil on väga hea kompetents ning nad on olnud väga head Ericssoni varustajad juba varasematel aastatel," ütles ta.

Wassenius lisas, et praegu ei oska ta veel öelda, kas nad saavad Tallinnas pakkuda tööd enam kui 1200 inimesele. "Täna on Ericssoni vajadus 1200 töötajat ning see arv töötajaid võtetakse üle. Kontsentreerume esialgu ülevõtmisprotsessile," märkis ta vaid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755