8. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vichmanni ja Kruuda osalusega Bravocom tasus võla

Marcel Vichmanni ja Oliver Kruuda suurosalusega ProGroup Holding OÜ ehk Bravocom tasus EMT-le 123 000-kroonise võla.

Tavatelefoni-, interneti- ja mobiiliteenuste pakkuja ProGroup Holding tasus täna EMT-le 123 000-kroonise võla, Bravocomi ja Zorro mobiilsideklientidel EMT võrku helistamine kuidagi häiritud ei ole.

Ettevõtte turundusjuhi Kaido Krummi sõnul oligi võlgnevuse suurus 123 000 krooni, mitte miljon nagu eilsest EMT teatest võis välja lugeda. "123 000 krooni oligi võlg. Kogu võlgnevus, mis ulatus miljoni kroonini, sisaldas ka tulevasi arveid. Kuid üle tähtaja olevaid võlgu oli 123 000 krooni ja tänaseks on see summa üle kantud. Meil on osade arvete puhul ka tasaarveldus, erinevad mobiilifirmad teevad sellist asja teinekord, kuid need arved tulevad tagantjärele ja siis igakuiselt me korrigeerime need summad," kommenteeris Krumm.

ProGroup Holdingu turundusjuhi Kristo Krummi sõnul oli 123 000 krooni suuruse võla tekkimine seotud mitme põhjuse kokkulangemisega. Ühelt poolt mõjutas seda keeruline majandussituatsioon Eestis, teisalt aga ProGroup Holdingu suured investeeringud uue põlvkonna mobiilsidevõrgu rajamiseks, selgitas Krumm. ProGroup jätkab tema sõnul oma 3,5G võrgu arendust ning plaanib peagi hakata selle kaudu pakkuma uusi teenuseid.

Ei eile ega täna ei olnud Bravocomi ja Zorro klientidel EMT võrku helistamine hetkekski piiratud. Ettevõte vabandab klientide ees infomürast tingitud ebamugavuste pärast.

ProGroup Holding ühendab endas mobiilsideoperaator Bravocomi ning telefoni- ja internetifirmasid ViaTel, IP Telefonisüsteemid ja Airwell Group. ProGroup pakub nii äri- kui ka eraklientidele tavatelefoni-, interneti- ja mobiilsideteenuseid ning kõiki neid teenuseid sisaldavaid kolmiklahendusi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755