21. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtechi aktsia kukkus päevaga 25%

PartyGamingu Suurbritannia hasartmängude tarkvara arendaja Playtechi aktsia hind kukkus täna Londonis 24,9 protsenti, 339,5 pennile. Ettevõte kogu majandusaasta kasumiprognoos oli väiksem, kui analüütikud olid prognoosinud, vahendab Bloomberg.

William Hilliga ühisettevõte William Hill Online käivitamine on võtnud oodatust kauem aega. Playtech saab ühisettevõtte kasumist 29 protsenti, pluss muud tasud.

Ettevõtte poolaasta intressi-, amortisatsiooni- ja kulumieelne kasum oli ettevõtte hinnangul 42 ja 45 mln euro vahemikus. Varasem sama numbri ootus oli 50 kuni 55 mln eurot. Teise poolaasta EBITDAks prognoosis ettevõte vähemalt 45 mln eurot. Ettevõtte poolaasta käive kasvas seitse protsenti, 55,2 mln eurole.

Aktsia on aastaga hinnas kaotanud 29,8 protsenti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755