Venemaa unistab Skype'i riiklikust reguleerimisest

Venemaa side- ja
massikommunikatsiooniminister lükkas täna ümber kuuldused Skype'i teenuste
võimalikust sulgemisest Venemaa territooriumil, kuid nentis, et riik soovib
Skype'i tegevust reguleerida, teatas Itar-Tass.

Praegusel hetkel seisvat küsimus selles, kuidas seda side sfääri reguleerida, täpsustas minister Igor Štšjogolev 2. septembril toimunud veebipressikonverentsil. Mingeid plaane Skype'i keelustada pole.

Jutud Skype'i tegevuse lõpetamisest Venemaal läksid lahti tänavu juulis. Venemaa mobiilioperaatorid teatasid vajadusest kaitsta nende huve ja valdkonda reguleerida. Mobiilifirmad leidsid nimelt, et riik peaks Skype'i ja ICQ teenuseid kontrollima, kuna need välismaised brändid ähvardavad Vene äri arengut. Ette heideti ka seda, et selliseid vestlusi ei saa eriteenistused pealt kuulata.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara