3. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elevant ründas USA tarkvaramiljardäri

Aafrikas Tansaanias safaril käinud USA tarkvaramiljardäri Tom Siebelit ründas elevant, põhjustades mehele mitme ribi ja jalaluu murru.

55aastane Siebel ütles ajalehele San Jose Mercury News, et oli kuu aega tagasi koos giidiga Serengeti rahvuspargis, kui neid ründas elevant, tekitades mõlemale ränki vigastusi. Giid ja Siebel olid rünnaku eel loomakarjast veidi vähem kui 200 meetri kaugusel, kui üks elevant ilma oma kavatsustest eelnevalt märku andmata nende poole tormas ning mehi ründas.

Silicon Valley miljardäri ootab nüüd ees taastusravi ja füsioteraapia, mille järel loodab ta õnnetusest täielikult paraneda. 2006. aastal Oracle'ile müüdud tarkvarafirma Siebel Systems asutaja Tom Siebeli isikliku varanduse suuruseks hinnati mullu 1,9 miljardit dollarit (22 mld kr).

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755