4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus kuulutas välja Enter ITMarketi pankroti

Harju maakohus kuulutas täna välja ASi Enter ITMarket pankroti. Avalduse pankrotimenetluse algatamiseks tegi juulis 2009 ettevõte ise.

ASi Enter ITMarket juhatuse liige Aivar Paalberg ütles, et pankrotimenetluses on oluline tagada ettevõte võlausaldajate huvide kaitsmine ning ettevõtte vara säilimine.

Kohus nimetas pankrotihalduriks Peep Lillemäe ning esimene võlausaldajate koosolek toimub 29.september 2009.Ettevõte esitas juulis Harju maakohtule enda vastu pankrotiavalduse, kuna majandussurutisest tulenev jaemüügi märgatav vähenemine oli halvendanud ASi Enter ITMarket finantspositsiooni. Pankrotihalduri otsusega on olnud kõik Enter ITMarket kauplused suletud 20. juulist 2009.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755