4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamkivi: töötajaid tuleb piiri tagant otsida üha sagedamini

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi tõdes, et üha sagedamini tuleb töötajaid otsida piiri tagant, sest kohalike kandidaatide oskused pole alati piisavad.

"Tegelikult ei olegi välistööjõud mingisugune võluvits, mis lahendab kõik probleemid ja kus tuleks massiliselt inimesi sisse tuua. See on üks hoobadest, millega saab üks pisikene riik endaga hakkama saada, et kutsuda endale tarku inimesi juurde," rääkis Tamkivi ETV saates "Terevisioon".

Tamkivi sõnul ei jää tüüpilised välistöölised siia eluks ajaks, vaid tulevad paariks-kolmeks aastaks. "Nad töötavad siin koos Eesti inimestega, annavad edasi oma teadmisi ja tegelikult on see osa eneseharimisest ja tarkade juurdekasvatamise protsessist," kinnitas 27 erinevast rahvusest töötajaga Skype'i Tallinna kontori juht.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755