8. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis kasu on Äripäevas blogimisest?

Küsitlus Äripäeva seniste blogijate hulgas näitas, et Äripäeva veebiküljel blogimist peetakse väga heaks võimaluseks enda ja oma firma tuntuse suurendamiseks, samuti on blogi sissekanded toonud uusi kliente.

Blogijad tõid välja, et Äripäeva veebikülg on lihtne ja kiire vahend suure lugejaskonnani jõudmiseks ning ärimaastikul enda nähtavaks tegemiseks. Blogid on aidanud teha blogijaid arvamusliidriteks ja säästa turunduskulusid.

Äripäeva veebiküljel on juba üle kümne aktiivselt tegutseva praktilist ja kasulikku infot pakkuva blogi. Äripäeva blogisid saad lugeda siit.

Kui soovid aripaev.ee-s blogi pidama hakata, siis anna palun sellest teada, saates e-kirja aadressile [email protected] või [email protected]. Võtame peatselt ühendust!

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755