Hispaania Telefónica tuli Eesti turule

Hispaania telekomihiid Telefónica
avas esinduse Eestis, et teenindada Saksa Posti Deutsche Post DHL võrku ja teisi
multinatsionaalseid firmasid.

Täpsemalt on Telefónica grupist Eestis nüüdsest esindatud hulgimüügi haru. Telefónica Europe'i tegevdirektor Matthew Key ütles, et uute büroode ja võrgu infrastruktuur Euroopas toetab tugevdab nende osakaalu selles strateegiliselt tähtsas turuosas.

Lisaks Eestile sisenes Telefónica hulgimüügiäriga samaaegselt ka Prantsusmaa, Belgia, Kreeka, Itaalia, Hollandi, Portugali, Rootsi, Taani, Poola, Ungari, Šveitsi, Austria, Rumeenia ja Bulgaaria turule. Ettevõtte teatel aitab see parandada teenuste osutamist praegustele ja tulevastele multinatsionaalsetele korporatiivklientidele.

Tänavu jaanuaris teatas Saksa logistikaettevõte Deutsche Post DHL, et on valinud Telefónica oma sideteenuste haldajaks 28 Euroopa riigis järgmise viie aasta jooksul. See samm peaks Deutsche Post DHLil aitama säästa nimetatud perioodil üle 150 miljoni euro.

Telefónica on turuväärtuselt üks maailma suurimaid telekommunikatsiooniettevõtteid, jõudes 25 riigis 264 miljoni kliendini. Olulise osa oma kasvustrateegiast plaanib börsiettevõte Telefonica ellu viia Ladina-Ameerikas. Telefónica hulgimüügi haru pakub telekommunikatsiooniturul ülemaailmseid teenuseid fikseeritud side ja mobiilside operaatoreile, internetiteenuse pakkujaile ja sisutootjatele.

Eestis välismaa äriühingu filiaalina tegutseva Telefónica Tallinna esinduse juhataja on äriregistri andmeil José Ramón Vela Martinez.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara