2. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oppenheimer soovitab osta Inteli aktsiat

Oppenheimer soovitab osta Inteli aktsiat võrreldes varasema hoia-soovitusega., kuna maailma suurim protsessortootja saab kasu kasvavast arvutiturust, vahendab Bloomberg.

Oppenheimeri analüütik Rick Schafer ütles, et tuleval aastal kasvab arvutiturg enam kui kümme protsenti, kuna riistvara tuleb uuendada ning ärid hakkavad rohkem kulutama tehnoloogiale. Ta tõstis kolmanda kvartali kasumiootust aktsia kohta 11 protsenti, 30 sendile ja 2010. aasta kasumiootust 13 protsenti, 1,30 dollarile.

Schafer prognoosis, et aktsia tõuseb eilse sulgemishinnaga võrreldes 12 kuni 18 kuu perspektiivis 48 protsenti, 28 dollarile.

Inteli aktsia hind tõusis 1,2 protsenti, 19,12 dollarile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755