Amazon.com laiendab Kindle traadita allalaadimist ka Euroopasse

Internetikaubamaja Amazon.com teatas eile
õhtul, et alandab digitaalse raamatulugeja Kindle hinda ning võimaldab teoste
allalaadimist enam kui 100 riigis.

„Meie visioon on, et Kindle kaudu saaks kõiki raamatuid igas keeles ning olenemata sellest, kas neid on kirjastustest veel saadaval, 60 sekundiga alla laadida,“ lausus Reutersile Amazoni tegevjuht Jeff Bezos. „See on aastakümnete kaugusele ulatuv visioon,“ lisas ta.

Kui praegu on 200 000 inglise keelse raamatu ja 85 ajalehe ja ajakirja traadita allalaadimine võimalik vaid USAs, siis alates 19. oktoobrist hakatakse müüma Kindle rahvusvahelist versiooni, mille kaudu saab teoseid alla laadida enam kui 100 riigis nii Euroopas, aga ka Hiinas.

Amazon.comi kodulehel toodud kaardi kohaselt ei ole teenus kättesaadav ei Soomes ega Balti riikides. Kuna Venemaa loodeosas on see võimalik, siis peaks olema see võimalik ka Eesti loode- ja kirdeosa piiriäärsetel aladel kaasa arvatud Narva ja Narva- Jõesuu.

Amazon.comi aktsia hind kerkis eile 2,53 protsenti 90,91 dollarini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara