Ettevõtjad tahaksid rohkem kui ühte .ee domeeni

Ligi üheksa ettevõtjat kümnest leiab, et
Eesti firmad peaksid kindlasti saama endale rohkem kui ühe .ee domeeni
registreerida.

Äripäeva infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni konverentsi "Visioonist lahendusteni 2009" ettevalmistuse raames küsiti ettevõtjatelt .ee domeenide kohta. 87% vastanutest leidis, et selliseid domeene võiks ettevõttel olla rohkem kui üks. 12% leidis, et üle ühe domeeni pole vaja. Küsimusele ei osanud vastata 1% küsitluses osalenud ettevõtjatest.

"Visioonist lahendusteni 2009" toimub käesoleval aastal 30. oktoobril Tallinnas Meriton Conference SPA hotellis.

"Visioonist lahendusteni 2009" on pikkade traditsioonidega konverents, mida on korraldatud üle kümne aasta. Konverentsile on oodatud nii IT ja telekommunikatsiooni ettevõtted kui sellest valdkonnast huvituvad ettevõtjad. Igal aastal on olnud pisut erinev fookus. Konverents püüab vastata seekord küsimusele, kuidas minna edasi. Millised on järgmised sammud?

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara