22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Telekom taotleb börsilt lahkumist

Eesti Telekomi nõukogu otsustas eile tingimuslikult taotleda ASi Eesti Telekom aktsiate noteerimise lõpetamist Tallinna börsil ja aktsiatega seotud hoidmistunnistuste (GDR) noteerimise lõpetamist Londoni börsil, teatas ettevõte börsile.

Noteerimine soovitakse lõpetada hetkest, mil TeliaSonera AB viib lõpule Eesti Telekomi aktsiate ülevõtmise õiglase rahalise hüvitise eest. Nõukogu volitas Eesti Telekomi juhatust tegema vajalikud toimingud aktsiate ja GDRide noteerimise lõpetamiseks ja GDRid väljastanud depoopangaga sõlmitud lepingu lõpetamiseks.

Kuni aktsiate ülevõtmise lõpuleviimiseni jätkab Eesti Telekom börsiettevõttena ja täidab kõiki seadusest ning reglemendist börsiettevõtetele tulenevaid kohustusi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755