23. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa kontsern kasvatas kasumit

Elisa kontsern teenis kolmandas kvartalis 70 miljonit eurot maksude-eelset kasumit, mis on rohkem, kui analüütikud ootasid, ja rohkem kui aasta tagasi.

Ettevõtte kahanes eelmise aasta 374 miljonilt kroonilt 360 miljonile kroonile, oli aga siiski analüütikute oodatud tulemusest pisut suurem, on kirjas ettevõtte börsiteates.

Kasum aktsia kohta oli 0,34 eurosenti, mis on mullusest sendi võrra rohkem.

Ettevõtte juhi Veli-Matti Mattila sõnul on ettevõtte rentaablus kehvast majandusolukorrast hoolimata heal tasemel püsinud. „Käive kahanes pisut eelmise aastaga võrreldes, mis tulenes nii müügi vähenemisest kui ka võrgutasude ja roaming’u hinna alanemisest,“ ütles ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755