Toivo Annus ostis ID-piletite äri

AS Sertifitseerimiskeskus müüs ID-pileti
keskkonda opereeriva tütarettevõtte Ühendatud Piletite OÜ Skype'i ühe looja
Toivo Annuse ASile PoohTech.

"ID-pileti valdkond on väga innovaatiline ja perspektiivikas. Oleme orienteeritud pikaajalisele ärile ning kindlad, et muudatusest võidavad ennekõike kliendid," põhjendas Annus.

Sertifitseerimiskeskus, mis on ID-piletite keskkonda opereerinud üle viie aasta, otsustas 15. oktoobril müüa ID-pileti valdkonnaga seotud ettevõtte osa tütarettevõttele Ühendatud Piletid, kuhu kaasatakse investorina PoohTech. "Valisime pakkujate seast PoohTechi eelkõige tema asutajate hea finantstausta, pikaajaliste strateegiliste visioonide ja kõrge tehnilise võimekuse pärast. Oleme kindlad, et meie senised ID-pileti kliendid saavad ka edaspidi kõrge kvaliteediga teenust tarbida," ütles Sertifitseerimiskeskuse juht Kalev Pihl.

Muudatuse põhjus on Sertifitseerimiskeskuse teatel uute investeeringute vajadus, mis võimaldaks laiendada pakutavate piletimüügilahenduste hulka ja klientide paremat teenindust. ID-pilet (virtuaalne pilet) on ID-kaardile tuginev toodete ja teenuste eest maksmise ja kontrollimise süsteem.

AS Sertifitseerimiskeskus on aastast 2001 tegutsev ettevõtte, mille põhiline fookus on olnud elektroonilise identiteediga seotud teenused, sh ID-kaart ja digitaalne allkirjastamine.

AS PoohTech asutati 2006. aastal fookusega e-makselahendustele ja nende võimalikule ekspordile teistesse riikidesse. 2007. aastal osteti Lätist e-maksete äri SIA Cmart, millega opereeritakse Lätis 250 punktiga kommunaalmaksete süsteemi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara