30. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti virtuaalrobot kogub USA Räniorus tuntust

Eesti ettevõte Massi Miliano võitis eile Silicon Valley’s toimunud alustavate IT firmade innovaatiliste toodete/äriplaanide rahvusvahelise konkursi, esitledes Fits.me lahendust ehk virtuaalrobotit online-rõivapoodidele.

Fits.me sai parima tagasiside nii riskikapitali esindajatest koosnevalt žüriilt kui ka suure tähelepanu ja poolehoiu umbes 250-lt pealtvaatajalt, ütles EASi esindaja Räniorus Andrus Viirg.

„Tänu Massi Miliano’le on Eestil maailma tehnoloogiapealinnas rohkem tuntust juba ka ‘robotite’ maana. Fits.me on võtmas Skype’lt üle teatepulka kui Eesti tuntuim tehnoloogiafirma Silicon Valley’s,“ ütles Viirg.

Kokku osalesid konkursil kolmeminutiliste esitlustega 47 alustavat IT-firmat nii Euroopast kui Aasiast.

Silicon Valley’s viibib praegu Eesti IT-ettevõtete delegatsioon, kus on esindatud BCS Infra, Elvior, Massi Miliano, Network Tomorrow, Telegrupp, Telema, United Dogs Cats ja Webmedia.

Õppereis on organiseeritud Tallinna Tehnopoli, Kaubandus-Tööstuskoja ja EAS/Enterprise Estonia Silicon Valley koostööna toetamaks Eesti ettevõtjate ideede ja toodete rahvusvahelistumist.

Lisaks B2B kohtumistele külastati mitmeid piirkonna ikoonfirmasid nagu HP, riskikapitalifirmat Institutional Venture Partners (IVP), advokaadifirmat Fish Richardson ja Microsoft Technology Center-it.

Kohtumised toimusid ka University of San Francisco (USF) Majandus- ja Ettevõtluskoolis ja juba tegutsevate Eesti päritolu ettevõtetega Silicon Valley’s nagu eGeen International, Bookingshark ja Modesat, rääkis Viirg.

Massi Miliano esindajad Toby Stone, Paul Pällin auhinda vastu võtmas

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755