Ministeerium: sidekulu vähenes mullu kolm korda

Rahandusministeerium kuulutas mullu välja hankemenetluse sideteenustele ning muutis teenusepakkujat, aastases võrdluses vähenesid sidekulud kolm korda.

"Rahandusministeerium asus oma tegevuskulude kokkuhoiuga tegelema juba 2008. aasta kevadel – selle aja jooksul on märkimisväärselt kahanenud nii meie majandamis- kui personalikulud ning kokkuhoidu on otsitud igast valdkonnast," vahendas pressiesindaja Piret Seeman ministeeriumi seisukohta.

Ta rääkis, et pooleteise aasta jooksul on koondatud ligi 90 ametikohta, kaotatud töötajatele mõeldud kompensatsioonid (nt isikliku sõiduauto kasutamise eest), tulemustasud ja preemiafondid, ära jäetud töötajate ühisüritusi ning kokku hoitud ka lähetus- ja personalikulude pealt.
 
Tema sõnul on majandamiskulude kokkuhoiuks rahandusministeerium vabastanud osa rendipinda ning rääkinud läbi ka renditingimused. "Paberikulusid ja ühtlasi ka keskkonnale tehtavat kahju on vähendanud e-dokumendihaldusele üleminek, keskkonnasõbralikku maailmavaadet toetame ka prügi sorteerimisega," selgitas Seeman.

Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel rääkis, et nende arvutuste järgi hoiaks avalik sektor Tele2 teenust kasutades aastas 15 miljonit krooni kokku.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara