14. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 tellis vormirõivastuse disaini Katrin Kuldmalt

Tele2 esinduste töötajad hakkavad tänavu kandma uut vormirõivastust, mille autoriks on moekunstnik Katrin Kuldma.

Tele2 Eesti klienditeeninduse ja jaemüügi direktori Kristiina Miti sõnul oli valik tingitud soovist leida esinduste töötajatele esinduslik ning isikupärane lahendus. "Töötajad on meie visiitkaardiks. Hea enesetunde tagamiseks on tähtis, et töötajad tunneksid end ametirõivais mugavalt ja enesekindlalt," rääkis ta. 

"Seetõttu palusime uut vormirõivast disainima Katrin Kuldma kui Eesti ühe juhtiva moekunstniku. Tulemus on kaasaegne ja kvaliteetne ning esinduste töötajad on oma uue kaasaajastatud välimusega väga rahul," lisas Mitt.

Kuldma sõnul inspireerisid teda Tele2 vormirõiva väljatöötamisel ettevõtte tunnusvärvid ning Tele2 seriaalist tuttavate tegelaste nooruslikkus ja huumor. "Tulemuseks on hea istuvus ning vormirõivastes veel vähe levinud moekas kitsas joon. Klassikalisse stiili lisasime pisut trendikat sportlikkust," rääkis ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755