30. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peugeot järgib Toyota eeskuju - pisiautod kutsutakse tagasi

Euroopa suuruselt teine autotootja Peugeot teatas, et järgib Toyota eeskuju ja kutsub enda mõned väikeautode margid igaks juhuks tagasi, sest need on valmistatud tagasi kutsutavate Toyotadega samas ühisettevõttes, vahendab BBC.

Peugeot 107 ja Citroen C1 on Euroopas valmistatud samas Tšehhi tehases, kus Toyota tagasikutsutav autodki, mistõttu otsustaski Prantsuse autohiid enda pisimasinad igaks juhuks tagasi kontrolli kutsuda.

Samas tehases valmistavad Peugeot ja Toyota umbes 200 000 autot aastas.

Kuigi praeguseks ajaks ei ole Peugeot veel otsustanud, mitu autot ja millal võimalike piduripedaalide probleemide tõttu tagasi kutsub, on see ettevõtte esindaja kinnitusel lähiaja küsimus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755