4. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esseevõistluse auhinnaks ümberilmareis ja $100 000

Lõuna-Korea koduelektroonika tootja LG Electronics kutsub osalema rahvusvahelisel esseevõistlusel, mille auhinnaks on 80päevane ümbermaailmareis ja 100 000 dollarit reisiraha.

Võistlusel osalemiseks tuleb registreeruda kampaania kodulehel ning kirjeldada oma nägemust sellest, kuidas näeks välja piirideta elu. Võitjaks kuulutatakse idee, mis žürii arvates kannab kõige paremini edasi LG piirideta elu kontseptsiooni. Lennud ümber maailma toimuvad äriklassis.

Kampaania veebilehel liveborderless.net tuleb osalejal vastata küsimusele, mida ta teeks, kui võidaks ümbermaailmareisi ja 100 000 dollarit ehk 1,1 miljonit krooni reisiraha. Sissekandeid saab esitada video- või esseevormis. Video ei tohi olla pikem kui üks minut, essee piiriks on 300 sõna.

LG teatel on nad praeguseks saanud juba üle 15 000 sissekande üle maailma. Oma ideid saab koduleheküljele üles laadida kuni veebruari lõpuni, võitja selgub aprillis.

Kampaaniaga tähistatakse LG telerimudelite LIVE BORDERLESS turule tulekut.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755