6. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma võib saada koostöö maailma tippkliinikuga

Meditsiinilist diagnostikaseadet Myoton arenav firma Müomeetria käis äsja USAs ning naases suurepärase väljavaatega koostööks maailma ühe tuntuma haigla, Rochesteris Minnesotas asuva Mayo Clinicuga.

„Peame läbirääkimisi ühise uuringu alustamiseks. Kui see osutub edukaks avaneb meil võimalus laiendatud koostööks Mayo Clinicuga,“ rääkis Müomeetria juhatuse liige Aleko Peipsi viimasele Inseneeria numbrile.  

Ta lisas, et praegu tegeletakse Myotoni tehnilise poole ja disainiga ning uus versioon saab vanast kaks korda väiksem olema, samuti ka tunduvalt kergem.

Myoton aitaks asendada ja täiendada magnetresonantselastograafia tehnoloogiat, mis mõõdab lihaste ja teiste pehmete kudede omadusi aidates seeläbi diagnoosida haiguskoldeid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755