6. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus sonar näitab 2D pilti veepõhjast liikumise pealt

Ambient Sound Investmentsi inkubaatoriettevõte Nordic Sonar OÜ on lõpetamas tootearendust ning toomas turule uudset sonarit, tingliku nimega Forwardviewer, kirjutas viimane Inseneeria.

Sonari andur kinnitatakse laeva alla ja see on võimelikne näitama 2D pilti veealustest objektidest seda isegi kiirusel kuni 20 sõlme kui ka madalas ohtlikuma põhjaga veekogudes.

Nordic Sonari tegevjuhi Arno Rannaste sõnul on konkreetsem huvi selle toote vastu süvendustööde, vees päästeoperatsioonide, sadamavalve ja tuukritööde teostajatel. „Reaalse koostööni veel jõudnud ei ole aga pingutame selle nimel,“ lisas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755