9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group laieneb Euroopasse

Eesti IT-ettevõte Net Group jätkab laienemist Euroopa Liidu turgudele, tutvustades täna Saksamaal algaval energiamessil E-World 2010 ainulaadset energiaettevõtetele mõeldud lahendust, mille ekspordimahuks prognoositakse 50 miljonit krooni.

Net Group tutvustab Eesti üheks innovatiivsemaks IT lahenduseks valitud Syneralli koos selle värskeima iPhone integratsiooniga, teatas ettevõte oma pressiteates.

„Eelmise aasta lõpus sõlmisime Soome IT ettevõtetega energiaklastri lepingu, mille alusel pakume Soome energiaettevõtetele uusi IT-lahendusi. Arvestades positiivset kogemust nii Eestis kui Soomes ja ka Rootsis, tutvustame Syneralli ja uusimat lahendust Synerall Mobile Client ka Euroopa suurimal energiamessil E-World,“ ütles Net Groupi juht Priit Kongo.

Kongo sõnul saab tänu Synerallile kommunaalettevõtted pakkuda kliendile täpsemaid teenusepakette, olla efektiivsemad ja paindlikumad. "Näiteks 100 000 tarbijaga kommunaalettevõte hoiab Syneralli kasutades kokku vähemalt 100 000 eurot – ja seda juba esimese aastaga,“ ütles Kongo.

Uus lahendus annab kasutajale detailse ülevaate energia tarbimisest, samuti kuvab mitmekülgset statistikat tarbimise kohta ja ka näiteks arvete staatust. Ka erinevad hoiatused jõuavad Syneralli kasutaja mobiiltelefoni – nii on kliendil ja teenusepakkujal alati värskeim informatsioon.

Net Groupi prognoosib Syneralli ekspordimahuks 50 miljonit krooni.

Net Group on Eesti erakapitalil põhinev uue põlvkonna infotehnoloogiaettevõte, mis pakub innovatiivseid ja jätkusuutlikke majanduslikult efektiivseid IT lahendusi Eestis ja Läänemere riikides.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755