5. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2: lõime konkurentidelt üle 2250 klienti

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 teatas, et lõi veebruaris konkurentidelt üle 2250 klienti.

Veebruar oli Tele2 teatel ettevõttele numbriliikuvuse ajaloos kõige edukam nii esitatud avalduste kui ületulnud klientide poolest, kuu aja jooksul võideti konkurentidelt 2250 klienti.

 „Kui viimase kahe aastaga on Tele2 konkurentidelt võitnud 22 000 klienti, siis veebruaris oli ületulijaid kahe aasta keskmisest peaaegu 2,5 korda rohkem. Oma numbri tõid Tele2 võrku üle koguni 2/3 kõigist numbriga liikujatest,“ lausus Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema.

Seema lisas, et numbriliikuvus on mulluse sama perioodiga võrreldes oluliselt kasvanud. Tehnilise järelevalve ameti andmeil teisaldati tänavu veebruaris kokku 5180 mobiilinumbrit, mullu veebruaris 3689 mobiilinumbrit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755