10. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 kutsub kliente oma asukohast teavitama

"Oled sa kunagi mõelnud, et päris tore oleks mobiiltelefonist vaadata, kus su lapsed, sõbrad või töökaaslased parasjagu asuvad?" küsib Tele2 oma värskes uudiskirjas.

Ja vastab ise, et Google Latitude teeb selle võimalikuks. Asukoha nägemiseks piisab vaid sellest, kui inimesel on kaasas nutitelefon.

Teenuse uudsuse tõttu töötab Google Latitude hetkel ainult osadel telefonimudelitel, näiteks enamusel Nokia S60 nutitelefonidest ja mõnel Sony Ericssoni telefonil.

Lisaks telefonile toimib asukoha määramise teenus ka internetiga arvutis, kuid selleks pead olema iGoogle’i personaliseeritud kodulehe kasutaja.

Kuna privaatsust peetakse tänapäeval oluliseks, saab telefonikasutaja määrata, kes ja kui suure täpsusega tema asukohta näeb.

Google Latitude’i paigaldamiseks tuleb minna oma telefoni brauseriga aadressile google.com/latitude, vajuta „Install Now” ja järgida juhiseid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755