Tele2 müüb mobiiliraamatuid ja -järjejutte

Telefoniga saab nüüdsest audioraamatuid, järjejutte ja huumoriklassikat tellida, ühe raamatu allalaadimistasu algab 99 kroonist.

Eraldi peatükke saab Tele2 GoLive! WAP-portaalist alates 12 kroonist, hindadele lisandub tasu andmeside eest, mis interneti päevapiletiga jääb 15,25 krooni piiridesse. Kui raamat on juba mobiiltelefonis, saab seda tasuta kuulata nii palju kui kulub.

"Uus teenus aitab kultuurselt meelt lahutada näiteks pikkadel bussisõitudel, tööle kõndides või autoroolis olles," tutvustab Tele2 värske uudiskiri. Raamatuid saad kuulata nii telefoni valjuhääldist kui ka kõrvaklappidega.

Hetkel on saadaval ligi 200 erinevat salvestist 189 autorilt, sh Agatha Christie põnevuslood, klassikaline luule kui ka huumori kullafondi kuuluv „Meelejahutaja”. Laste aega sisustavad Anu Lambi loetud „Karupoeg Puhhi” lood, Itaalia ja Vene muinasjutud ning unejutud. Salvestuste valik täieneb igal nädalal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara