15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste loodud robotmannekeen lööb Euroopas laineid

Eesti ettevõte OÜ Massi Miliano võitis interneti rõivakaubamajadele mõeldud robotmannekeeniga eelmisel nädalal Brüsselis maineka alustavate ettevõtete konkursi.

Alustavate ettevõtete konkursi võit Euroopa ühel olulisimal visioonikonverentsil Plugg on Arengufondi osalusega ettevõttele Massi Miliano toonud juba jõukaid kosilasi, kes tahaks firma puslet meenutava mannekeenimehikesega maailma vallutama minna, vahendas „Aktuaalne Kaamera“.

Kui Ühendriikides ostetakse täna internetist iga teine arvuti ja kaks raamatut kolmest, siis rõivastest ostetakse internetist vaid seitse protsenti. Massi Miliano nii öelda virtuaalne proovikabiin, mida turundatakse Fits.me nime all, lahendab internetist rõivaste ostmise suurima probleemi ehk laseb riideid virtuaalselt selga proovida.

Virtuaalse proovikabiini esimene klient on Eesti mõistes suur Inglise internetikauplus, kuid ettevõtte eesmärgiks on alati olnud Ühendriikide turu vallutamine.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755