16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS viis ettevõtjad Taani messile

Üheksa Eesti IT-ettevõtet osales eelmisel nädalal Taanis ICT Denmark Expo messil, osalemist toetas EAS.

EASi teatel tutvustasid messil end ettevõtted, kelle põhivaldkondadeks on ärisüsteemid, info hoidmine, dokumendihaldus, integratsioon, internetipõhised ärilahendused, IP-telefonside, IT-turvalisus, nõustaja teenused ning koolitus, võrgulahendused, operatsioonisüsteemid, telekom, traadita interneti/mobiili lahendused jne.

Innovatiivset 3D KIOSKI tarkvara tutvustanud 3D Technologies R&D AS müügiesindaja Lauri Põldre sõnul jäid nad messi ühiskülastusega rahule. "Leidsime uusi kontakte ja huvi meie pakutava tarkvara vastu oli oodatust suurem. Taani turg on meile atraktiivne ja töötame sellel suunal edasi. EASiga koostöös tekkinud võimalus sellisel üritusel osaleda toob meile uusi väljakutseid ja võimalusi ning kavatseme sarnaseid messe ka edaspidi külastada,“ kommenteeris Põldre.

Messil viibides kasutati konsultante Taani ettevõttest Market Select ApS, kes kohapeal otsisid sobivaid võimalusi Eesti ettevõtete tutvustamiseks ning uute ärikontaktide leidmiseks.

Messist osavõttu toetas EASi riiklike turundusürituste programm, mis alates 2009. aasta oktoobrist asendab kunagist riiklike ühisstendide programmi. Turundusürituste programmi rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond ja selle eelarve aastani 2015 on 36 miljonit krooni.

EAS ootab nii IT-ettevõtete kui ka muude sektorite ettevõtjate soovitusi ja ettepanekuid, millistel messidel ning üritustel võiks EAS ning ettevõtjad ka edaspidi ühiselt osaleda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755