5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pillesaar pani üle võetud 40 tarkvaraspetsialisti tööle

Helmese suuromanik Jaan Pillesaar ütles Äripäevale, et tal õnnestus möödunud suvel MicroLinkist üle võetud 40 tarkvaraarendajat ja -spetsialisti täiskoormusega tööle panna.

"Võib öelda küll, et õnnestus," vastas Pillesaar küsimusele, kas töötajate ülevõtmine lõppes nii, nagu ta algul kavandas. "Ühe tulemusüksuse, tarkvaraarenduse, jaotasime erinevate üksuste vahel laiali, kuid majandustarkvara üksus jäi nii, nagu see oli ja on mitu suurt projekti võitnud," rääkis ta.

Pillesaar mainis siiski, et endiste Microlinki töötajate seas oli ka lahkujaid, kes ei suutnud Helmese töökorraldusega kohaneda. Nende asemele on praeguseks palgatud uued inimesed.

Helmes teenis eelmisel majandusaastal samuti kasumit, kuid masu ei läinud sellestki ettevõttest mööda.

Helmese majandusaasta kestab juulist juunini. Viimase majandusaasta aruande puudumist äriregistris vabandas Pillesaar eelmise raamatupidaja raske haiguse ning uue meeskonna komplekteerimisega, mis auditi kolme kuu võrra edasi lükkas. Varsti peaks aruanne siiski äriregistrisse jõudma, lubas Pillesaar.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755