Complus Consulting loob Tallinna 700 uut töökohta

Tallinna luuakse rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus, mis hõlmab endas 160 ametikohta, millest igaüks täidetakse kuue vahetusega.

Täna sotsiaalminister Hanno Pevkuri ja Complus Consultingu juhataja Laurent Descharreaux vahel toimunud kohtumisel arutati 700 uue töökoha loomist.

Descharreaux sõnul otsustati võtta kasutusele meetmeid töötute inimeste aitamiseks. "Vastavalt meie ettevõtte poliitikale soovime tegutseda ühiskondliku vastutustundega. Loome 700 uut töökohta, mis on suunaga töötutele, kellele pakutakse võimalust liituda meie ettevõttega alguses praktikantidena ning siis täiskohaga töötajatena," rääkis ta.

Praktikaajal saavad praktikandid intensiivset õpet näiteks inglise keele (töökohast sõltuvalt 40 kuni 160 tundi) ja arvutioskuste (töökohast sõltuvalt 20 kuni 320 tundi) valdkonnas.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul arutati tänasel kohtumisel ettevõtete plaane, võimalusi ja initsiatiive. "Töötukassa on valmis kandidaatide leidmise protsessis abistama ning ühtlasi varustama vajaliku informatsiooniga," ütles minister.

Loodav rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus opereerib 24/7 ning pakub rahvusvahelistele klientidele ööpäevaringseid teenuseid ja tuge. Loodav keskus hõlmab endas 160 ametikohta, millest igaüks täidetakse kuue vahetusega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara