Microsofti käive mõnede analüütikute ootustest väiksem

Maailma suurima tarkvaratootja Microsofti majandusaasta kolmanda kvartali käive tuli mõne analüütiku ootustest väiksem, vahendab Bloomberg.

Käive kasvas 6,3 protsenti, 14,5 miljardile dollarile. Analüütikute käibeootuse konsensus oli 14,4 miljardit dollarit, kuid kõrgeim ootus oli 14,8 miljardit dollarit. Kolmanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 35 protsenti, 4,01 miljardi dollarini ehk 45 sendini aktsia kohta (analüütikute ootus 42 senti). 

„Inimesed arvasid, et võib olla suurem korrelatsioon, mida Intel rääkis arvutinõudlusest ja väljavaatest ning Microsofti tulemuste vahel,“ ütles Jannery Montgomery Scotti analüütik Sasa Zorovic, kes soovitab aktsiat hoida. „Ei tundu, et sedasi oleks läinud.“

Microsofti aktsia langes börsi sulgemise järel järelkauplemisel 3,3 protsenti, 30,37 dollarile.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara