16. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink võtab käibe ja kasumi püsiteenustest

Majanduslangus mõjutas IT-sektorit teiste majandusharudega võrreldes vähem. Microlinki edule aitas kaasa, et üle poole tuludest koguneb pideva IT-toe pakkumisest ettevõtetele, kommenteeris juhatuse esimees Enn Saar.

Mida tänavune aasta toob, Saar prognoosida ei soovinud. "Börsiettevõtte osana me ei avalda ettevõtte majandusprognoose eraldi kontserni prognoosidest," ütles ta. Küll aga jätkab ettevõte jõuliselt ekspordi arenemist Venemaa suunal.

MicroLink otsib pidevalt uusi spetsialist erinevatele ametikohtadele, praegugi on firma kodulehel väljas töökuulutus. "2010. aastal loome uusi töökohti juurde valdkondade ärijuhtimise, tootearenduse ja ekspordi ehk müügi ja turunduse alal," selgitas Saar.

Vastuseks palvele kommenteerida muudatusi Webmedia omanikeringis sõnas Saar: "Jätame teiste ettevõtete juhtimises ja omandisuhetes toimuvad muudatused alati nende ettevõtete endi kommenteerida."

2009. aasta lõpuks jõudis MicroLink kahjumist 4,1 miljoni kroonisesse kasumisse.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755