Tehnopol sai kolm miljonit krooni kasumit

Tallinna Tehnoloogiapargi Arendamise SA Tehnopoli põhitegevuse käive oli mullu 47,9 miljoni krooni, mis on aasta varasemast 21% suurem, selgub ettevõtte nõukogu kinnitatud majandusaasta aruandest. Kasum oli 3,3 miljonit.

Põhitegevuse käibest ligi 30 miljonit andis kinnisvara üüritegevus, ettevõtete kasvu toetavaid äriarendusteenuseid osutati ligi viie miljoni ulatuses. Tehnopoli bilansimaht oli 2009. aasta lõpu seisuga 221,4 miljonit krooni.

Tehnopoli juhatuse liikme Alar Tamkivi sõnul renoveerib Tehnopol ühe uue hoone, tuues parki seni puudunud vabaaja- ja olmeteenuseid. "Teeme rohkem ruumi alustavatele ettevõtetele," ütles ta. "Kui täna aitame kasvada 23 ettevõttel, siis aasta lõpuks saame tuge pakkuda juba 30 alustavale ettevõttele," lisas Tamkivi.

Tehnopol on teadus- ja ärilinnak Tallinna Tehnikaülikooli ja IT Kolledži vahetus läheduses. Praegu tegutseb Tehnopolis üle 150 tehnoloogiapõhise ettevõtte. Äri arendus- ja alustusteenuseid pakub Tehnopol rohkem kui 70 ettevõttele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara