21. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakistan blokeeris Facebooki ja YouTube'i

Pakistan keelas eile ligipääsu populaarsetele veebilehtedele YouTube ja Facebook nende sisalduva islamit solvava sisu tõttu, vahendas Õhtuleht Huffington Posti.

Islamistliku poliitpartei toetajad protesteeritisid kolmes väiksemas linnas Facebooki vastu. Valitsus loodab nüüd, et kahe veebilehe keelamine aitab meeleavaldusi vähendada, kuid YouTube blokeerimise täpset põhjust pole avaldatud.

Ligikaudu 20 miljonit Pakistani 180 miljonist elanikust käib regulaarselt Facebookis või YouTube'is. Riigi internetiteenuste pakkujate sõnul on alates kolmapäevast vähenenud kasutajate hulk 25 protsendi võrra.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755