24. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa ründab uudse paketiga

Tänasest ründab Elisa konkurente paketiga, mis sisaldab piiramatult kõneaega ja sõnumeid igasse võrku 350 krooni eest kuus.

"Uuringud näitavad, et väga paljud kliendid on oodanud paketti, kus ühe kuumaksu eest saab piiramatult rääkida. Ka Elisast on kliendid aastaid küsinud, et millal taolise kõnelahenduse turule toome," põhjendas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. "Eestis on täna kokku ligi 100 000 klienti, kes räägivad mobiiltelefoniga ja saadavad sõnumeid rohkem kui 350 krooni eest," lisas ta.

Rahvusvahelised kõned ja eritariifsed kõned arveldatakse paketitasule lisaks vastavalt kehtivale hinnakirjale.

Elisa pakub mobiili-, tavatelefoni ja internetiteenuseid üle riigi. Firma mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Ettevõtte eelmise aasta käive oli 1,4 miljardit krooni ning tegevuskasum 478 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755