Dell avalikustas iPadi konkurendi

Üritades saada osa arenevast tahvelarvutite turust avalikustas teisipäeval Dell enda Streak’i-nimelise tahvelarvuti, vahendab MarketWatch.

Dell avalikustas uut toodet Suurbritannias, kus Streak läheb alates juuni algusest O2 poodides müüki. Texases baseeruva firma sõnul plaanivad nad Ühendriikide turule siseneda suve teises pooles, kuid täpset kuupäeva ei avalikustanud.

Streakil on viietolline ekraan, arvuti kasutab Google’i Android operatsioonisüsteemi ning ARM-l baseeruvat protsessorit Qualcommilt. Delli seadmel on integreeritud Google Maps ning kõrgresolutsiooniga 5-megapiksline kaamera. Lisaks on arvutil eemaldatav aku, sisseehitatud Wi-Fi, 3G ning Bluetooth.

Streak on märksa väiksem kui ülipopulaarne Apple’i poolt toodetav iPad, millel on 9,7-tolline ekraan. „Huvitav, et Dell hakkab kõigest viietollist tahvelarvutit, mis on poole väiksem kui iPad,“ ütles Kaufman Bros. Analüütik Shaw Wu. Analüütik spekuleeris, et Dell võib seeläbi sihtida madalamat tootmishinda ja seeläbi ka müügihinda.

Päeva lõpuks kukkus Delli aktsia 1,3% 13,26 dollarini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara