2. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group laseb välja uue ettevõtte

Net Groupi arendusüksuse juht Kari Maripuu siirdub juuni algusest juhtima rahvusvahelisel turul tegutsema hakkavat Net Groupi innovatiivset Spin off firmat.

Alates juunist siirdub Net Groupi tarkvara arendusüksuse direktor Maripuu juhtima Net Groupi toodetest ja teenustest välja kasvanud uut ettevõtet.

Uue ettevõtte turuletulek on ametlikult planeeritud kuu aja pärast ning see hakkab tegusema professionaalsete IT-teenuste valdkonnas rahvusvahelisel turul.

„Koostöö Kariga oli tulemusrikas – kolme ja poole aasta jooksul kasvas Net Groupi tarvaraarenduse käive neljakordseks, samuti  kahekordistus töötajate arv sel perioodil,“ ütles Net Groupi juhatuse liige Priit Kongo.

Maripuu sõnul on Net Group on kindlasti parim tööandja, kuid ta otsustas siiski uue väljakutse vastu võtta. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755