Luksuskaubad leiavad tee Internetti

Suurem läbimüük ning laiem tarbijaskond on viimaks pehmendamas luksuskaupade tootjate eelarvamusi Interneti kui müügikeskkonna üle.

Luksusbrändid on seni küllaltki vaoshoitult võtnud vastu Internetis kauba müümise võimalust, kartes, et lihtne ligipääs kaotab brändi eksklussiivse aura, vahendab Reuters. Samuti on kallimaid brände eemale hoidnud tõdemus, et Internet on tormiselt kasvatanud salakauba müügi levikut üle kogu maailma.

Ometi on erinevad juhid ja analüütikud nägemas muutusi hoiakutes, kuna üha enam inimesi on nõus ostma ka ülikalleid tooteid, nautides samal ajal koduseid mugavusi.

„Kaks aastat tagasi ma ei näinud mingit võimalust, et meil oleks mingisugustki eksklussiivsemate riiete müüki Internetis,“ ütleb Oscar de la Renta moemaja tegevdirektor Alexander Bolen. „Ma eksisin. Mind on šokeerinud, kui palju äri me läbi Interneti oleme ajanud.“

Ühendriikide kontsultatsioonifirma Bain sõnul kasvas luksuskaupade müük Internetis eelmine aasta 20%, samas kui terves harus langes üldine müük 8%. Bain ennustab käesolevaks aastaks veelgi suuremat müügikasvu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara