Apple avalikustas uue iPhone’i

Maailma suurim tehnoloogiaettevõtte Apple tutvustas täna uusimat versiooni enda nutitelefonist iPhone.

Uuenenud mudelil on roostevabast terasest korpus, integreeritud antenn, täiustatud ekraan ning telefon on eelkäijast koguni 24% õhem, vahendab BBC News. Apple’i tegevjuhi Steve Jobsi sõnul on kogu iPhone’i tootmistsükli jooksul tegu seni „suurima hüppega“. Firma avalikustas nutitelefoni San Franciscos toimunud Apple’i ülemaailmsel arendajate konverentsil (Worldwide Developers Conference).

Paraku ei tulnud uue mudeli avalikustamine sedavõrd suure üllatusena, kuna telefoni prototüüp sattus kuu aega tagasi ühe Gizmodo tehnoloogiablogija kätte, kui Apple’i töötaja oli selle baari maha unustanud. Steve Jobs tegi ka ilmselge vihje: „Mõned teist on seda juba näinud.“

Turu-uuringu firma Gartneri sõnul kuulub hetkel iPhone’ile Symbiani ja Blackberry järel kolmandana ligikaudu 15% nutitelefonide turust. „Õunafirma“ telefonile järgneb Google enda operatsioonisüsteemiga Android 10%-ga ja Microsoft Window’s mobile’iga, kellele kuulub 7% turust.

Keskpäevaks oli Nasdaqil kaubeldav Apple’i aktsia kukkunud 0,35% 255,06 dollarini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara