20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enterprise Investors viib Webmedia börsile

Enterprise Investors`i (EI) riskikapitali meeskonna eest vastutav partner Rafal Bator kinnitas Äripäevale, et kavatseb Webmedia viie aasta jooksul börsile viia.

Lähitulevikus on EI-l plaanis ettevõtet kasvatada ning viie aasta perspektiivis näeb Bator, et Webmedia viiakse börsile. „Meil on väga suur kogemus IPOde tegemisel, oleme 26 firmat börsile viinud,“ rääkis Bator.

Ta selgitas, et nad alati ei osta firmasid nende börsile upitamise eesmärgil, kuid see on üks nende põhisuundi kindlasti. "Me hindame, milline on parim viis ettevõttest väljumiseks ja kui IPO tegemine on selleks parim, siis nii ka teeme,“ selgitas Bator. Mehe sõnul EI-le meeldib IPOsid teha ja neil on selles vallas väga suured kogemused.

Batori sõnul on nende eesmärk Webmediasse tehtud investeeringut kasvatada kolme- kuni neljakordseks. See tähendab, et IPOst loodavad nad saada ca 300-450 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755