24. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Disainerite antenniabi-nali pööras hoobilt edukaks äriks

Kaks Brooklini disainerit mõtlesid pärast iPhone 4 probleeme käsitlenud pressikonverentsi nalja teha, kuid vähem kui nädalaga pööras nende pakutud "antenniabi" tõsiseks äriks, vahendavad internetiportaalid.

Naljaviluks lõikasid disainerid Szymon Weglarski ja Jon Dorfman apteegiplaastrist välja iPhone 4-le pakutavad kleebised ning nimetasid oma uue toote Antenn-aidiks (inglise k - antenni abi). Nad avasid kohe ka Etsy kaubanduskeskkonnas oma poe.

Stiilsele ekraanikleebisele hakkas kohe 16. juulil tellimusi tulema nii uksest kui aknast, iga minuti kohta üks tellimus.

Kuna naljaga pooleks müüma hakatud kleebiste valmistamine osutus algul mõeldust töömahukamaks, komplekteerivad disainerid nüüd mitu eri värvi kleebist, mille eest tuleb välja käia 5 dollarit pluss saatmiskulud. Oma toote reklaamis kasutavad nad Apple logo, nimetades iPhone 4 võluvitsaks ja revolutsiooniliseks tooteks. Seejuures tunnistavad nad oma toote tutvustuses, et Antenn-aid on vaid kleebis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755