27. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT kõrval võib ka Tele2 hakata müüma iPhone'i

Eestis pea kaks aastat ainsana kultustelefone iPhone pakkunud EMT võib saada omale konkurendi, sest Tele2 alustab Rootsis nende mobiilide müüki.

Tele2 hakkab müüma uut iPhone 4 juba sel reedel, seda esialgu küll vaid Rootsis, teatas Apple'i toodete kasutajaid ühendav veebileht apple.spot.ee. Rootsi mobiilioperaator pole avalikustanud hindu ja täpsemaid ostutingimusi.

Uus iPhone võib veebilehe teatel saabuda peatselt müüki ka Eestis. Seda kinnitab ka fakt, et AppleSpotile on edastatud sellekohane vihje anonüümseks jääda sooviva allika poolt.

iPhone 4 tuleb reedel müügile 17 riigis, teiste hulgas Soomes, Rootsis, Taanis ja Norras, kirjutas täna Helsingin Sanomat. Lisaks Põhjamaadele tuleb telefon müügile ka Austraalias ja Kanadas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755