Portugali telekomi kasum kasvas 83%

Portugal Telecom SGPSi teise kvartali kasum kasvas aastaga 83 protsenti, kuna tulu Brasiiliast kasvas ning investeeringud ja maksud kahanesid, vahendab Bloomberg.

Puhaskasum kasvas mulluselt 90 miljonit eurolt 164,2 miljonile eurole. Käive kasvas 17 protsenti, 1,91 miljardile eurole. Tulemused tulid paremad, kui analüütikud prognoosisid. Analüütikute ootus oli, et ettevõte teenib 91 miljonit eurot 1,83 miljardi eurose käibe pealt.

Tulu Vivo Participacoes’elt ehk Brasiilia mobiilside ühisettevõttest kasvas 36 protsenti, miljardile eurole. Vivo kundede arv kasvas aastaga 20 protsenti, 56 miljonile. Portugali fikssideüksuse käive kasvas kaks protsenti  ja mobiilsides oma kahanes 6,4 protsenti. Viimase käibelangusele vajutas pitseri võrguühendustasude langus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara