12. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMTs kasvas nutitelefonide müük 2,6 korda

Mobiilse interneti areng, nutitelefonide laienenud valik ja nende soodsam hind kasvatasid EMTs nutitelefonide müüki 2,6 korda.

Nutitelefonide tehnoloogiline areng ja Android-operatsioonisüsteemi läbimurre viimase poole aasta jooksul on kaasa aidanud nutitelefonide laialdasema kasutuse just eratarbija poolt, teatas Kaja Sepp EMTst.

Nutitelefonide müügitrendid on EMT seadmete jaemüügi grupijuhi Heiko Sõro sõnul Eestis sarnased muu maailmaga, kus nutitelefonide turgu juhib Nokia. "EMTs on enimmüüdud nutitelefoni mudel Nokia 5230, kuid tõusvas joones läheb Androidi tarkvaraga HTC Desire'i ja Wildfire'i ning Sony-Ericsson X10 mini müük," selgitas ta. "Täna müüakse meie esinduste kaudu 2000 nutitelefoni kuus," lisas Sõro.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755