1. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ZeroTurnaround loodab käibe kolmekordistumist

Webmediast välja kasvanud tarkvarafirma ZeroTurnaround ootab tänavuseks käibeks kümme miljonit krooni ja järgmisel aastal kolm korda suuremat numbrit.

ZeroTurnaround on 2007. aastal alguses Jevgeni Kabanovi, Toomas Römeri ja ASi Webmedia poolt loodud ettevõtmine, mis eraldiseisva isikuna registreeriti eelmise aasta kolmandas kvartalis.

Ettevõtte teatel on nad viimasel aastal kasvanud väga jõudsasti. ZeroTurnaround tegeleb tarkvaratoodete arenduse ja müügiga ning loodab järgmisel aastal, pärast uue tooteliini käivitamis käivet kolmekordistada.

Ettevõtte peamiseks tooteks on Java tarkvaraarendajaile suunatud arendusvahend JRebel, mis kiirendab programmeerijate tööd. Java programmeerijad peavad igapäevaselt kulutama 18% oma ajast, et oodata, et Java platvorm laeks sisse muudetud programmikoodi. Igapäevaselt on see, justkui peaks pärast iga e-kirja kirjutamist taaskäivitama oma arvuti ja ootama, kirjeldas ettevõte oma tegevust.

JRebelil on üle tuhande kliendi, kellest tuntumad on Apple, Nokia ja American Airlines. Kohalikest klientidest on esindatud Microlink, Helmes, Logica Eesti, Quretec ning Videobet.

ZeroTurnaround on rahvusvaheline ettevõte, millel kontorid asuvad Tartus, Tallinnas ja Prahas ning müügiesindus ka Ameerika Ühendriikides. Firma juhiks on Prahas resideeruv kanadalane, kes oli varem JetBrainsi turundusjuht.

Ettevõtte 16-liikmelises personalis on esindatud viis rahvust.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755