2. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple loob netipõhise teleka

USA tehnoloogiagigant Apple on võtnud suuna internetipõhisele televiisorile ning hakkab pakkuma Apple TV kaudu 99sendilise rendihinnaga filme ja telesaateid.

TV-sarjade ja filmide valik saab esialgu olema piiratud Foxi, ABC, ABC Family, Disney Channeli ja BBC America poolt pakututega ning telesaateid saab vaadata päevase hilinemisega ja ilma reklaamipausideta, kirjutab Wall Street Journal. Apple'i karismaatiline juht Steve Jobs avaldas eilsel tutvustusel lootust, et laenutusega liituvad ka teised stuudiod.

Apple TV on umbes käelaba suurune ja erinevalt varasematest populaarsetest toodetest musta värvi.

Peale Apple TV tutvustati eile ka uut iPodi ning uut iTunesi tarkvara, kuhu on sisse kirjutatud ka uus suhtlusportaal Ping, mille kasutajatering piirdub vaid Apple'i iTunes tarkvara omanikega. Uuel iPod Nanol on puutetundlik ekraan, aga tema rakendusteringist on eemaldatud kaamera.

Uus Apple TV saab õhinal austajatele kättesaadavaks nelja nädala pärast ning iPod juba järgmisel nädalal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755